Фонд держмайна за тиждень заробив 41 млн грн на приватизаційних аукціонах

Фонд держмайна за тиждень заробив 41 млн грн на приватизаційних аукціонах

КИЇВ. 26 липня. УНН. З 17 по 21 липня сума переможних ставок приватизаційних аукціонів Фонду держмайна сягнула 41 млн грн. У 11 аукціонах взяли участь 108 учасників, а завдяки конкуренції ціна активів зросла в 6,2 раза від стартової ціни. Про це повідомили у пресслужбі Фонду держмайна, пише УНН.

Деталі

Зазначається, що цього тижня у попиті здебільшого була приватизація нерухомості. Серед активів — адмінбудівлі у Київській та Чернігівській областях, нерухомість у Хмельницькій області, а також недобудова у Закарпатській області.

Також нового власника отримала база відпочинку “Перлина” на Миколаївщині, яка останні роки не використовувалися за призначенням, але тепер має змогу отримати нове життя із залученням приватних інвестицій.

Торгами з найбільшою кількістю учасників та зростанням ціни лотів цього тижня стали аукціони за два гаражі у Хмельницькій області, за які змагалися 25 та 29 учасників. Переможна ставка склала за лоти склала по 2 млн грн за кожен, з 735 грн стартових цін за один обєкт нерухомості. Таким чином, завдяки конкуренції вартість активів зросла в середньому у понад 2,7 тис. раза.

Доповнення

З 24 по 28 липня Фонд держмайна планує провести 13 приватизаційних аукціонів.

Нагадаємо, Фонд держмайна виставив на торги «Полтавський комбінат хлібопродуктів» зі стартовою ціною 24,3 млн грн. 

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *