Понад 100 тисяч дозволів українці отримали через Єдиний реєстр зброї — МВС

Понад 100 тисяч дозволів українці отримали через Єдиний реєстр зброї — МВС

КИЇВ. 6 листопада. УНН. В МВС все ще працюють над питанням облікування та реєстрації зброї в цивільних. За час існування Єдиного реєстру зброї українці отримали понад 103 тисячі дозволів. Про це із посиланням на заяву пресслужби МВС України, повідомляє УНН.

Цитата

“Понад 103 тис. рішень прийняли поліцейські про надання відповідних дозволів. .. Забезпечення ефективного контролю за обігом зброї є однією з головних цілей МВС. Ми продовжуємо працювати над тим, щоб створити в Україні середовище, яке буде безпечним для життя та здоров’я кожного українця”, — зазначили у відомстві.

Деталі

За даними МВС, усього на сайт з червня було завантажено понад 113 тисяч заяв на отримання різних видів дозволів на зброю. А в єдиному вікні громадянина авторизувалися понад 39,6 тис. користувачів.

Питання облікованої та зареєстрованої зброї залишається одним із ключових у роботі МВС, — підкреслили у міністерстві.

У відомстві також нагадали, що за консультаціями щодо роботи Єдиного реєстру зброї можна звернутися за телефоном контакт-центру: 044 334 40 35, за допомогою Телеграм-бота: @arms_mvs_bot та чат-бота у Єдиному вікні для громадян

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ми зосереджуємося на тому, щоб зробити Україну арсеналом вільного світу — Камишін

Нагадаємо

З 23 червня в Україні запрацював Єдиний реєстр зброї. Він був створений, аби посилити контроль за обігом вогнепальної зброї в Україні, й при цьому спростити процес її оформлення.

А 6 листопада набув чинності закон, що забороняє використання та обіг гучних піротехнічних виробів.

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *