Мультик Крижане серце – Disney працює над третім та четвертим мультфільмом

Disney працює над ще двома частинами «Крижаного серця»

У “Крижаного серця” буде ще два продовження © Disney Коли вони вийдуть, поки що невідомо.

Студія Disney випустить ще дві частини мультика «Крижане серце». Керівник студії Боб Айгер розповів, що зараз вона працює над четвертою частиною серії, крім третьої, яка ще не була випущена, повідомляє Variety.

«”Крижане серце 3″ знаходиться в розробці, і, можливо, в роботі буде і “Крижане серце 4”. Але мені зараз нема чого сказати про ці фільми. [Режисер] Джен Лі, яка створила оригінальні “Крижане серце” та “Крижане серце 2”, старанно працює зі своєю командою в Disney Animation не над однією, а над двома історіями», – заявив генеральний директор студії.

До роботи повернулися також автори пісень оригінальних мультиків – Крістен Адерсон-Лопез та Роберт Лопез. Андерсон-Лопез підтвердила створення нових стрічок, написавши «Я мовчала доволі довгий час. Але так, це правда».

«Крижане серце» та «Крижане серце 2» стали справжніми хітами для Diseney. Сиквел досі залишається найкасовішим мультиком усіх часів, зібравши у прокаті 1,45 мільярда доларів. Перша стрічка зібрала 1,33 мільярди.

Мультики стали не лише фінансово успішними. Історія двох сестер Анни та Ельзи, яких озвучили Крістен Бел та Індіна Мендез, подарували світові такі хіти, як Let It Go та Do You Want to Build a Snowman?.

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *