Уряд доручив контроль над приведенням укриттів в належний стан міністру Камишіну

стан міністру Камишіну” />

Олександр Камишін

КИЇВ. 27 червня. УНН. Контролювати приведення укриттів в належний стан в країні за дорученням уряду буде міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олександр Камишін, пише УНН з посиланням на Telegram очільника відомства.

Цитата

“Сьогодні на Кабміні прийняв задачу координувати та контролювати приведення укриттів в належний стан”, – зазначив міністр.

За функціонування та доступність укриттів як і раніше, відповідає місцева влада. РНБО визнала укриття об’єктами стратегічного значення для цивільного захисту населення.

“Тож моя задача – організувати роботу відповідальних керівників для приведення наших укриттів в порядок”, – пояснив Камишін.

Доповнення

Нещодавно на засіданні Ради безпеки і оборони розглядалась ситуація зі станом укриттів в Україні. За словами Президента України Володимира Зеленьского, майже по всій Україні висновки невтішні і будуть кадрові рішення. Голова держави наголосив, що доступні та надійні укриття по всій країні мають бути та будуть пріоритетом для керівників всіх рівнів.

За словами заступника голови ОП Олекся Кулеби, робота низки посадових осіб, які відповідають за стан укриттів, в багатьох населених пунктах визнана незадовільною. Впродовж поточного тижня щодо них будуть прийняті дисциплінарні рішення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський доручив посилити кримінальну відповідальність за неналежне утримання укриттів 

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *