Українські підприємці знову можуть додати свій бізнес на Google Maps

Українські підприємці знову можуть додати свій бізнес на Google Maps

КИЇВ. 7 вересня. УНН. Google повернув українським підприємцям доступ до Google Maps. Тепер вони знову можуть додавати нові місця, редагувати та підтверджувати свої профілі, а також залишати відгуки та коментарі, повідомив у четвер віцепрем’єр-міністр – міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров, передає УНН.

Деталі

Google відновив доступ українських підприємців до функцій Google Maps, які були заблоковані з квітня 2022 року через безпекові фактори. Тепер українські бізнеси знову можуть додавати нові об’єкти на карти, редагувати та верифікувати профілі, а також залишати відгуки та коментарі.

Команда Міністерства цифрової трансформації України спільно з Google працювала над відновленням доступу до цих функцій. Завдяки їхній співпраці український бізнес отримав дієвий інструмент для просування та пошуку нових клієнтів, вказав Федоров.

“Ми вдячні Google за зважене й справедливе рішення, яке допоможе українським підприємцям, які попри повномасштабну війну продовжують розвиватися, створювати нові робочі місця та підтримувати економіку держави”, – заявив Федоров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Google збирається додати субтитри українською у Chrome

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *