Кабмін виділяє понад 980 млн грн на виплати компенсацій за пошкоджені та зруйновані будинки на Херсонщині

Кабмін виділяє понад 980 млн грн на виплати компенсацій за пошкоджені та зруйновані будинки на Херсонщині

КИЇВ. 16 червня. УНН. Кабінет міністрів України виділяє понад 980 млн грн з Фонду ліквідації наслідків збройної агресії на виплати компенсацій за пошкоджені та зруйновані в наслідок повені будинки на Херсонщині. Про це повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль у Telegram, передає УНН.

Цитата

“Понад 980 млн грн виділяємо з Фонду ліквідації наслідків збройної агресії на виплати компенсацій за пошкоджені та зруйновані в наслідок повені будинки на Херсонщині”, – написав Шмигаль.

За його словами, також уряд спрямовує 6,6 млрд грн з Фонду ліквідації наслідків збройної агресії на реалізацію понад 150 проєктів у восьми областях України.

“Це ремонти та будівництво шкіл, дитячих садків, лікарень, житлових будинків, будівництво та реконструкція водогонів і каналізації, тепломереж, буріння артезіанських свердловин”, – повідомив Шмигаль.

Окрім того, направляється ще 4,4 млрд грн субвенції місцевим бюджетам на проєктування, відновлення, будівництво, модернізацію об’єктів соціальної, культурної, житлово-комунальної сфери. З них майже 460 млн грн для Херсонщини й понад 190 млн — для Миколаївщини.

Нагадаємо

Уряд виділив Херсонській та Миколаївській обласним військовим адміністраціям 564 млн 875 тисяч гривень для допомоги постраждалому населенню внаслідок підриву рф Каховської ГЕС.

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *