Кабмін підтримав зміни до угоди з Молдовою щодо транзитних перевезень на залізниці

щодо транзитних перевезень на залізниці” />

КИЇВ. 11 серпня. УНН. Кабінет міністрів підтримав законопроект щодо змін до угоди з Молдовою щодо транзитних перевезень на залізниці задля збільшення обсягів перевезень вантажів та пропускної спроможності, повідомив у п’ятницю представник уряду у парламенті Тарас Мельничук, пише УНН.

Деталі

Ідеться про проект закону «Про ратифікацію Протоколу між Кабінетом міністрів України та урядом Республіки Молдова про внесення змін до угоди між урядом України і урядом Республіки Молдова про діяльність залізничного транспорту».

“Внесення змін до угоди дозволить здійснювати транзитні перевезення територією України на дільниці Етулія (Республіка Молдова) – Рені (Україна) – Джюрджюлешть (Республіка Молдова) порожнього рухомого складу всіх форм власності та вантажів, які прямують зі станцій Республіки Молдова та України або транзитом через Україну і Республіку Молдова призначенням на/з станції Джюрджюлешть (Молдова) та Галац-Ларга (Румунія) без зупинки та проведення на станції Рені прикордонного, митного та інших заходів офіційного контролю, що сприятиме збільшенню обсягів перевезень вантажів та пропускної спроможності”, – повідомив Мельничук у Telegram.

Нагадаємо

Уряд ухвалив рішення для збільшення обсягів вантажопереробки портів Дунайського регіону.

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *