Зеленський зустрівся з лідерами канадського бізнесу: обговорили інвестиції

Зеленський зустрівся з лідерами канадського бізнесу: обговорили інвестиції

КИЇВ. 23 вересня. УНН. Президент України Володимир Зеленський і прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо провели зустріч із лідерами канадського бізнесу, обговоривши можливість заходу їх в Україну і кроки для сприяння збільшенню інвестицій. Про це Глава держави повідомив у суботу у соцмережі X, пише УНН.

Цитата

“У Торонто ми з Джастіном Трюдо зустрілися з лідерами канадського бізнесу. Я їм сказав, що ми були б зацікавлені, щоб вони працювали в Україні, в тому числі брали активну участь у відновленні. Ми також говорили про шляхи збільшення інвестицій та кроки для сприяння цьому у воєнний час”, – написав Зеленський.

Деталі

Як повідомили в Офісі Президента, у зустрічі взяли участь керівники компаній, які працюють в інвестиційній, банківській, експортній сферах, а також у галузях будівництва, енергетики, технологій тощо.

“Ми дуже зацікавлені у вашому приході в Україну, дуже зацікавлені у відновленні України – це те, чого ми сьогодні потребуємо. Це всі напрями, у яких ви сильні. Ми дуже зацікавлені у вашій роботі, бізнесі та технологіях”, – сказав Зеленський.

Трюдо, як вказано, наголосив на важливості економічної підтримки України.

“Багато треба зробити в сенсі гуманітарної та військової допомоги. Але також багато треба зробити в економічному плані. Тож я радий, що ми можемо обговорити це із Президентом Зеленським”, – сказав прем’єр Канади.

Доповнення

Україна і Канада підписали оновлену угоду про вільну торгівлю.

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *