Зеленський обговорив з фон дер Ляєн подальшу фінансову підтримку України

Зеленський обговорив з фон дер Ляєн подальшу фінансову підтримку України

Володимир Зеленський

КИЇВ. 19 червня. УНН. Президент Володимир Зеленський напередодні Конференції з питань відновлення України в Лондоні, обговорив з президентом Європейської комісії Урсулою фон дер Ляєн подальшу фінансову підтримку України та перспективи ухвалення 11-го пакету санкцій ЄС проти росії, передає УНН.

Цитата

«Напередодні Конференції з питань відновлення України в Лондоні, яка відбудеться 21-22 червня, обговорили з Президентом Європейської комісії Урсулою фон дер Ляєн подальшу фінансову підтримку України та перспективи ухвалення 11-го пакету санкцій ЄС проти Росії», – повідомив Зеленський.

Він також зазначив, що Україна цього тижня очікує оприлюднення проміжної усної оцінки прогресу України у виконанні рекомендацій Європейської комісії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна виконала 2 із 7 умов для початку переговорів про членство в ЄС: Reuters дізнався, яким буде звіт Євросоюзу

Доповнення

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль повідомляв, що незабаром у Лондоні розпочнеться велика міжнародна конференція з питань відновлення України. Україна зосередиться на трьох основних аспектах, зокрема, на залученні приватних інвестицій.

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *