Україна планує отримати від ЄС 50 млрд на реформи

Україна планує отримати від ЄС 50 млрд на реформи

КИЇВ. 21 жовтня.УНН. Україна до грудня підготує план реформ та розвитку на 4 роки для отримання 50 млрд від ЄС. Про це повідомив заступник міністра економіки України Олексій Соболев в ефірі телемарафону, пише УНН.

Цитата 

“Це лише частина того, що уряд збирається зробити. Але основна. Ми ведемо постійні консультації з Європарламентом, ми сподіваємось, що першу версію плану ми затвердимо в перший тиждень листопада”, – зазначив міністр. 

Соболев також наголосив, що Україна працює над цим планом лише третій місяць. У той час, як в Європі такі плани формують 15 місяців. Фінальна версія українського плану буде готова в грудні.

Доповнення

ЄС та США прихильні підтримці України стільки часу, скільки потрібно для захисту її суверенітету та територіальної цілісності, і визнають нагальну необхідність активізувати зусилля, щоб допомогти гарантувати, що допомога відповідає найпріоритетнішим потребам України. ЄС та США визнають прихильність та прогрес України в її зусиллях щодо реформ та наголошують на стратегічній важливості процесу її вступу до ЄС.

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *