У Київській ОВА запроваджено відеоконтроль за процесом відбудови зруйнованих будинків

У Київській ОВА запроваджено відеоконтроль за процесом відбудови зруйнованих будинків

КИЇВ. 1 липня. УНН. З ініціативи голови Київської ОВА Руслана Кравченко було запроваджено систему відеоконтролю відбудови будівель, зруйнованих росіянами, пише УНН.

У режимі онлайн голова ОВА відстежує хід робіт на об’єктах, трансляція з яких виведена на великий екран. Наразі процес відбудови відстежується на 8 об’єктах. Об’єкти будуть додаватися.

Сім з вже доданих до відстеження об’єктів відбудовуються у межах UNITED24.

Цитата

«На Київщині у рамках платформи UNITED24 вже відбудовують сім багатоквартирних будинків, які були пошкоджені внаслідок військової агресії росіян.

На черзі – ще 11 будинків. Усього в рамках проєкту відновлять 18 об’єктів.

UNITED24 – це фандрайзингова платформа, глобальна ініціатива Президента Володимира Зеленського з підтримки України», – повідомив керівник ОВА.

Як пояснив Руслан Кравченко, відбудова, у першу чергу житла, зруйнованого ворогом, наразі є пріоритетом. Роботи мають проводитися швидко та злагоджено, аби люди могли отримати свій дім якнайшвидше. Повернення жителів області додому дасть можливість створити додаткові робочі місця і позитивно позначиться на економічному розвитку регіону.

«Повністю відновили 6 767 багатоповерхівок та приватних будинків, ще 3 919 – частково із забезпеченням життєдіяльності. Уже відбудували 187 шкіл та дитсадків, 100 медзакладів, 67 – адмінбудівель і ЦНАПів», – повідомив Руслан Кравченко.

Він зауважив, що загалом від початку повномасштабного вторгнення рф в області було зруйновано чи пошкоджено 27 226 об’єктів. На сьогодні повністю або частково із забезпеченням життєдіяльності відновлено 12 108 об’єктів.

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *