В Україні відкриються магазини одного із світових брендів одягу, який призупинив роботу через війну

В Україні відкриються магазини одного із світових брендів одягу, який призупинив роботу через війну

КИЇВ. 24 серпня. УНН. Компанія H&M Group планує поступово відновити роботу своїх магазинів в Україні Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті компанії, пише УНН.

Деталі

H&M Group, яка тимчасово закрила свої магазини в Україні з 24 лютого 2022 року, наразі веде переговори із партнерами та органами влади і планує поступово відновити роботу більшості своїх магазинів у країні з листопада 2023 року, йдеться у повідомленні на сайті.

Компанія зазначає, що зараз «перебуває в контакті з місцевими зацікавленими сторонами щодо того, як найкраще підтримати країну та місцеві громади, які прагнуть відновитися». На додаток до попередніх пожертв на підтримку людей в Україні, світовий бренд буде співпрацювати з організаціями на місцях і брати участь у програмах з надання допомоги та відновлення.

«H&M Group продовжує стежити за розвитком подій в країні, і готується до відкриття більшості магазинів H&M, де це можливо. Безпека колег і клієнтів завжди буде нашим головним пріоритетом», – зазначили у компанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гіганти моди Versace, Coach та Michael Kors об’єднаються в одну компанію

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *