Правоохоронці прийшли з обшуками до “Київтеплоенерго”, — КМДА

Правоохоронці прийшли з обшуками до "Київтеплоенерго", — КМДА

КИЇВ. 6 вересня. УНН. Сьогодні в приміщеннях комунального підприємства «Київтеплоенерго» проводяться обшуки. Правоохоронці діють на підставі висновків ревізії Державної аудиторської служби України (ДАСУ), проведеної у 2021 році, повідомляє КМДА, передає УНН.

Деталі

Відомо, що підставою для обшуків стали висновки ревізії Державної аудиторської служби України, яка звинувачує підприємство в завищенні вартості робіт з ремонту теплових мереж, в не проведенні заміни всіх теплових мереж та не отриманні належного прибутку.

Водночас КП “Київтеплоенерго” заперечує звинувачення ДАСУ у неналежній роботі. Комунальне підприємство вважає, що аудит був проведений з порушеннями, а висновки в ньому базуються на суб’єктивних оцінках.

Наразі “Київтеплоенерго” не заперечує обшуки, але вважає, що вони є політично мотивованими. Комунальне підприємство буде захищати свої права в суді.

Нагадаємо

Раніше повідомлялось, що Київська міська прокуратура поінформувала, що директору департаменту КП “Київтеплоенерго” та підряднику повідомлено про підозру за фактом розтрати за закупку обладнання для тепломереж за завищеними цінам. У КМДА відповіли, що “Київтеплоенерго” спростовує звинувачення прокуратури і закупівля насосного обладнання “здійснена за найнижчою ціною в Prozorro”. 

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *