Попри масовані атаки рф, бізнес у Одеській області працює на 70% – Кіпер

Попри масовані атаки рф, бізнес у Одеській області працює на 70% - Кіпер

Олег Кіпер

КИЇВ. 16 серпня. УНН. Попри масовані атаки росіян після виходу країни-агресора з Чорноморської зернової ініціативи 17 липня, бізнес у регіоні працює на 70%. Місцеві підприємці працюють не зважаючи ні на що та продовжують розвивати регіон, зауважив голова Одеської ОВА Олег Кіпер в ефірі національного телемарафону, передає УНН. 

Цитата

“Протягом останнього місяця Одеса перебуває під атаками, що пов’язано з 17 липня, коли закінчилася “зернова угода”, і росіяни з неї вийшли… Однак, порівняно з півріччям 2022-го, початок війни, коли бізнес працював на 40-50% і трохи більше, сьогодні це 70%. Тобто ми бачимо тенденцію”, – зауважив Кіпер.

Деталі

Голова ОВА висловив вдячність місцевим підприємцям, які працюють “не дивлячись ні на що”, розвивають регіон та бізнес.

“Зі свого боку, ми спільно з командуванням ухвалили рішення щодо продовження роботи закладів, кафе на годину довше, щоб підтримати бізнес. Бо вони і Збройним силам надають підтримку, які в них потужності й можливості є – не відмовляють. Ми зі свого боку йдемо на зустріч, вони, відповідно, допомагають ЗСУ, роблять свій вклад в нашу перемогу”, – наголосив він.

Нагадаємо

Очільник Одеської ОВА Олег Кіпер розповів, що Одеська область є одним з небагатьох регіонів, де робота закладів сфери обслуговування (кафе, ресторани, торгові центри, кінотеатри) дозволена до 23:00. Він також нагадав, що підписав розпорядження щодо відновлення підтримки малого та середнього підприємництва в області.

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *