Після нічного удару рф по портовій інфраструктурі на Одещині підскочили ціни на зерно

Після нічного удару рф по портовій інфраструктурі на Одещині підскочили ціни на зерно

КИЇВ. 2 серпня. УНН. Нічна атака армії рф на портову інфраструктуру річки Дунай в Одеській області призвела до зростання світових цін на продовольство, пише УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

Ціни на пшеницю в Чикаго підскочили на 4% після атаки в середу і все ще залишалися на рівні близько 2,5% пізніше вранці, оскільки трейдери знову стурбовані ударом по світових поставках адже Україна – один із провідних світових експортерів.

росія безжально атакувала українську сільськогосподарську та портову інфраструктуру протягом понад двох тижнів з того часу, як минулого місяця відмовилася продовжити угоду, яка зняла блокаду з українських портів під час війни.

Доповнення

Як повідомили в Офісі Генпрокурора, у ніч на 2 ерпня ворог атакував об’єкти портової та промислової інфраструктури Дунаю. Внаслідок обстрілу пошкоджень та руйнувань зазнали елеватор, зернові ангари, резервуари одного з вантажних терміналів, виробничі, складські та адміністративні приміщення. Також суттєвих руйнувань зазнала триповерхова будівля “Морвокзалу”.

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *