Нафтогаз оголосив про вихід з дефолту: компанія розрахувалася по платежах

Нафтогаз оголосив про вихід з дефолту: компанія розрахувалася по платежах

КИЇВ. 21 вересня. УНН. Нафтогаз вийшов з дефолту, домовившись про реструктуризацію боргу на вигідних умовах. Як повідомив в ефірі телемарафону голова правління НАК “Нафтогаз України” Олексій Чернишов, компанія розрахувалася по платежах і тепер має стабільні фінанси, передає УНН.

Цитата

“Це дуже важлива подія, як для Нафтогазу, так і для держави в цілому, з точки зору довіри інвесторів, з точки зору довіри кредиторів до України і до нашого сегмента нафтогазового. Насправді Нафтогаз вийшов з дефолту, досягнувши досить привабливих умов реструктуризації. На цьому тижні ми розрахувалися по платежах. Тому на сьогоднішній день я можу повідомити, що Нафтогаз вже не знаходиться в технічному дефолті і є абсолютно здоровою, з точки зору фінансів, організацією і впевнено дивиться у наступну зиму”. – повідомив Чернишов.

Нагадаємо

У липні інвестори Нафтогазу підтримали реструктуризацію єврооблігацій 2022/2026 років. Як  тоді  овідомив голова правління компанії Олексій Чернишов, Нафтогаз виходить із дефолту відносно євробондів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Регулятор зменшив фінансове навантаження на окрему категорію споживачів газу

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *