Міноборони обирає найкращі “тактичні кросівки” для ЗСУ

Міноборони обирає найкращі "тактичні кросівки" для ЗСУ

КИЇВ. 30 липня. УНН. Міністерство оборони України розробляє кросівки для ЗСУ. Понад 10 українських фірм зголосилися надати свої моделі комфортних напівчеревиків для тестового носіння потенційними споживачами. Про це відомство повідомило в Telegram, пише УНН.

Деталі

Міністерство обороти України повідомило, що наразі українськими військовими проводиться випробування різних моделей кросівок, щоб обрати найкращий варіант “тактичних кросівок”, які стануть стандартом для ЗСУ.

Понад 10 українських фірм зголосилися надати свої моделі “комфортних напівчеревиків” для тестового носіння потенційними споживачами.

У міністерстві зазначили, що перший етап випробувань військовослужбовцями на зручність та комфорт вже завершився. Наразі триває етап військово-дослідних випробувань.

Цитата

“Після отримання відгуків з військ, офіцери ЦУРСМЗ опрацьовують технічну специфікацію до даного предмета з урахуванням рекомендацій та пропозицій військовослужбовців. А далі – затвердження зразка-еталону. Результатом проробленої роботи є прийняття на забезпечення ЗСУ та ДССТ нового предмета речового майна або апгрейд вже існуючих”, – йдеться в офіційному коментарі міністерства оборони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міноборони представило оновлену літню жіночу військову форму

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *