Карти російського банку “тинькофф” припиняють працювати за кордоном через санкції

Карти російського банку "тинькофф" припиняють працювати за кордоном через санкції

КИЇВ. 21 липня. УНН. Карти UnionPay російського банку “тинькофф” з 21 липня вже не працюють за кордоном через запроваджені проти нього санкції. Про це банк повідомив у своєму телеграм-каналі, пише УНН.

Деталі

Фінансова установа країни-агресора порадила своїм клієнтам за кордоном зняти готівку найближчим часом. При чому у росії, як запевняє банк картки продовжать працювати в звичайному режимі.

У “тинькофф” додав, що скоро припинять випуск карток UnionPay через запроваджені санкції.

Цитата 

“Ми знаємо, що багатьох людей хвилюють картки Union Pay. 1. Якщо у вас є картка цієї платіжної системи, то 21 липня вона перестане працювати за кордоном у зв’язку з введеними санкціями. Рекомендую зняти готівку найближчим часом. У Росії картки продовжують працювати в звичайному режимі. 2. Найближчим часом ми припиняємо випуск карток Union Pay за рішенням платіжної системи”, – написали у банку країни-агресора.

Нагадаємо, 20 липня США ввели нові санкції проти 18 росіян та низки російських компаній. До списку санкцій увійшли ексглава рахункової палати рф олексій кудрін, а також банки «Солідарність», «Тінькофф» та «Юністрим».

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *