Кабмін погодив створення експериментального проекту щодо боєприпасів до БпЛА

Кабмін погодив створення експериментального проекту щодо боєприпасів до БпЛА

КИЇВ. 21 липня. УНН. Уряд погодив пропозицію профільних міністерств щодо створення експериментального проекту виробництва, закупівлі та постачання боєприпасів до безпілотників. Зазначається, що його реалізацію планується завершити у дворічний термін, передає УНН з посиланням на представника уряду у Верховній Раді Тараса Мельничука.

Деталі

Уряд погодив пропозицію Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості, Міністерства оборони та Міністерства цифрової трансформації стосовно реалізації впродовж 2-х років експериментального проекту щодо виробництва, закупівлі та постачання боєприпасів до безпілотних систем та бойових частин безпілотних систем.

“Затверджено Порядок реалізації експериментального проекту, яким визначено механізм реалізації експериментального проекту щодо розроблення, виробництва, закупівлі та постачання боєприпасів до безпілотних систем та бойових частин безпілотних систем для сил безпеки та оборони України в частині встановлення організаційних, технологічних та інших вимог до провадження господарської діяльності у відповідній сфері”, – заначається в повідомленні.

Доповнення

Україні розвивається галузь безпілотної авіації. Українські військові будуть, мабуть, застосовувати все більше ударних дронів, зокрема, тому що від цього є доволі серйозний ефект. 

10 липня повідомлялося, що в Україні почалось будівництво заводу з виробництва безпілотних летальних апаратів Bayraktar.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Держмитслужба пояснила законопроект про безмитний імпорт складових безпілотних систем

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *