Імпорту електрики немає другий день підряд, без світла 430 населених пунктів – Укренерго

Імпорту електрики немає другий день підряд, без світла 430 населених пунктів - Укренерго

КИЇВ. 8 вересня. УНН. Сьогодні імпорт електроенергії відсутній, як і напередодні, при цьому є експорт до Словаччини та Молдови. Через бойові дії та з інших причин без світла залишаються 430 населених пунктів, повідомили в НЕК “Укренерго”, пише УНН.

Споживання та генерація

У четвер, 7 вересня, вечірній максимум споживання був на 1,3% менше за відповідний показник середи, 6 вересня, вказали в Укренерго.

Як повідомили в Міненерго, генерація електроенергії покриває споживання. 

Триває планова ремонтна кампанія.

Експорт/імпорт

“Імпорт електроенергії сьогодні відсутній. Експорт здійснюється у Словаччину та Молдову. Загальний обсяг 6341 МВт-год”, – повідомили в Укренерго.

Вимкнення та знеструмлення

Учора, 7 вересня, було зафіксовано короткотермінове вимикання дією захисту високовольтної лінії в Кіровоградській області. Знеструмлення споживачів не було, лінія в роботі.

Через бойові дії та з інших причин без світла залишається 430 населених пунктів. Внаслідок обстрілів росіянами прифронтових територій є нові пошкодження у мережах на Донеччині, Харківщині, Запоріжжі, Сумщині, Херсонщині. Відновлення живлення відбувається за безпекової ситуації та з дозволу військових.

ЗАЕС

“Фіксується незначне зниження рівня води у ставку-охолоджувачі ЗАЕС. Наразі він становить 16,01 м. Цього достатньо для забезпечення потреб станції”, – повідомили у Міненерго.

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *