До роботи на ЗАЕС росіяни допускають некомпетентний персонал – Енергоатом

До роботи на ЗАЕС росіяни допускають некомпетентний персонал - Енергоатом

КИЇВ. 6 липня. УНН. Російські окупанти допускають до роботи на Запорізькій АЕС некомпетентний персонал, повідомили у четвер в НАЕК “Енергоатом”, пише УНН.

Цитата

“Російські окупанти на Запорізькій АЕС довіряють керування найбільшим атомним об’єктом Європи недосвідченим спеціалістам з рф, які зовсім не мають необхідних знань та навичок”, – повідомили в Енергоатомі.

Деталі

Як вказали у НАЕК, кваліфікований український персонал ЗАЕС, який роками забезпечував роботу станції, “продовжує піддаватися тиску, залякуванням і шантажу з боку російських ядерних терористів”. “Водночас зрадники призначають на керівні оперативні посади, для яких необхідна відповідна ліцензія, молодих росіян”, – зазначили в Енергоатомі.

“Так, начальником зміни одного з енергоблоків призначено працівника Балаковської АЕС (рф), який має досвід роботи лише сім місяців. Тоді як ця посада потребує наявності значно більшого досвіду, адже передбачає оперативне управління реактором”, – розповіли у компанії.

“Тож навіть такими діями окупанти вчергове наражають світ на небезпеку. Через некомпетентність та недосвідченість завезеного російського персоналу загроза безпечній експлуатації Запорізької АЕС лише зростає. А отже – необхідно якнайшвидше повернути контроль над станцією її законному оператору – Енергоатому!” – підкресили в НАЕК.

Нагадаємо

В Енергоатомі повідомили, що на ЗАЕС перебуває близько 700 російських військових.

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *