Від sport as usual до business as usual один крок: Подоляк роз’яснив позицію України по Олімпіаді-2024

Від sport as usual до business as usual один крок: Подоляк роз'яснив позицію України по Олімпіаді-2024

Михайло Подоляк

КИЇВ. 15 серпня. УНН. Радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк наголосив, що позиція України щодо участі російських спортсменів в Олімпійських іграх 2024 року незмінна, зазначивши, що участь рф буде означати “кривавий політичний маніфест”, інформує УНН з посиланням на допис радника у Х.

Цитата

“Від sport as usual до business as usual один крок. Позиція України, безперечно, незмінна: жодної участі росії в Олімпіаді 2024 року бути не може. Інакше це означатиме кривавий політичний маніфест – підтримку російської агресії, терору та геноциду на глобальній арені. Спорт не поза політикою, спорт – це і є політика. Російський спорт сьогодні – це демонстративне просування масових убивств, ґвалтування, катування, знищення. Час відмовитися від лицемірства – час зупинити експансію російських спортивних промоутерів війни”, – написав Подоляк.

Нагадаємо

Раніше Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що Україна сподівається, що МОК відсторонить росію та білорусь від Олімпійських ігор. А у разі допущення представників країн-агресорів, наша держава готова бойкотувати Олімпійські ігри в Парижі.

НОК України проводить консультації щодо участі збірної команди України в Олімпійських іграх, які відбудуться у Парижі в 2024 році, за умови допуску до них представників з росії та білорусі. Остаточне рішення щодо участі українських спортсменів ще не ухвалено.

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *