Касові збори фільму Барбі з Марго Роббі перевищили $1 млрд з дня прем’єри

Світовий прокат

© Скріншот ZN.UA

За даними дистриб’ютора Warner Bros, фільм про Барбі досяг позначки в мільярд доларів лише через 17 днів після виходу, передає BBC.  Фільм закінчить вихідні з 1,03 мільярда доларів США (808 мільйонів фунтів стерлінгів) від продажів квитків у світовому прокаті, йдеться в повідомленні в неділю.

Це означає, що Грета Гервіг стала першою жінкою, яка досягла цього рубежу як сольний режисер.

Warner Bros описав це як «переломний момент».

Джефф Голдштейн, президент внутрішнього розповсюдження в США, сказав: «Ніхто, крім Грети Гервіг, не міг оживити цю ікону різних поколінь і її світ у такій кумедній, емоційній і цікавій історії… яка буквально перевернула весь рожевий світ .”

Він сказав, що довгі черги в кінотеатрах і повторні перегляди «доводять, що фільми повернулися» після того, як кіноіндустрія постраждала через карантин пандемії та конкуренцію з боку стримерів. 
Майкл Де Лука та Пам Ебді, співголови та боси Warner Bros Motion Picture Group, описали, що глядачі «глибоко сприйняли фільм про Барбі».

Рожевий фільм отримав схвалення від критиків і надихнув на безліч селфі в ящиках для ляльок, встановлених у кінотеатрах по всій Великобританії.

Related video

З Марго Роббі в ролі Барбі та Райаном Гослінгом у ролі Кена, він зібрав 459 мільйонів доларів у США та 572 мільйони доларів за кордоном.

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *