Фонд держмайна виставив на торги «Полтавський комбінат хлібопродуктів» зі стартовою ціною 24,3 млн грн

Фонд держмайна виставив на торги «Полтавський комбінат хлібопродуктів» зі стартовою ціною 24,3 млн грн

КИЇВ. 25 липня. УНН. Фонд держмайна виставив на торги працююче підприємство, що займається виробництвом борошна — «Полтавський комбінат хлібопродуктів». Його стартова ціна становить 24,3 млн грн. Про це повідомили у пресслужбі ФДМУ, пише УНН.

Деталі

Онлайн-аукціон відбудеться 3 серпня. 

Основним видом діяльності підприємства відповідно до Статуту є здійснення робіт, пов’язаних з виробництвом продуктів борошномельно-круп’яної промисловості.

До складу активу входять 168 об’єктів нерухомості (адміністративні будівлі, склади для зберігання готової продукції, будівля залізничного прийому, млин, котельні тощо) загальною площею 74 974,8 м².

Площа всіх земельних ділянок становить 28,3108 га (5 земельних ділянок на праві постійного користування, дві з них у Полтаві, інші — в області).

Також на балансі підприємства обліковуються 22 одиниці транспортних засобів (автомобілі, тепловози, причепи і трактори) та 1 643 одиниці обладнання.

Цитата

«Сьогодні “Полтавський комбінат хлібопродуктів” збитковий, адже станом на 31 березня поточного року має прострочену кредиторську заборгованість у розмірі 128,9 млн грн (зокрема, заборгованість із виплати заробітної плати) та поточну кредиторську заборгованість — 2,1 млн грн», — йдеться у повідомленні.

Доповнення

На підприємстві працювало 70 співробітників станом на кінець першого кварталу 2023 року.

Нагадаємо, Фонд держмайна офіційно став власником більшої частки у ТРЦ Ocean Plaza. 

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *