У Києві відновив роботу офіс Польського агентства інвестицій і торгівлі

торгівлі” />

КИЇВ. 7 липня. УНН. У столиці відновив роботу офіс Польського агентства інвестицій і торгівлі. Відтепер польський бізнес зможе долучитись до проєктів відбудови України. Про це повідомили у Державному агентстві відновлення та розвитку інфраструктури, пише УНН.

Деталі

Основним напрямом роботи Київського Офісу Польського агентства інвестицій і торгівлі стане сприяння виходу польського бізнесу на український ринок та залучення інвестицій у проєкти відновлення.

Усі зацікавлені представники польських компаній зможуть отримати від Агентства відновлення інформаційну та технічну підтримку для участі у проєктах відбудови.

Цитата

«Помічником та головним партнером для польського бізнесу може виступати Агентство відновлення. Ми акумулюємо дані про проєкти відновлення в регіонах, активно шукаємо інвесторів та донорів для відновлення країни», — сказав Голова Державного агентства відновлення і розвитку інфраструктури України Мустафа Найєм.

Доповнення

Зазначається, що ключовим інструментом управління і контролю відновлення країни, коли «всі бачать все», є цифрова екосистема DREAM.

Усі стейкхолдери, зокрема й інвестори, матимуть повний доступ до інформації про кожен проєкт відбудови. Вони зможуть відстежувати ефективність використання вкладених коштів на кожному етапі – від ініціації, затвердження, залучення коштів, проведення закупівель і до завершення і введення в експлуатацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міжнародні партнери сприятимуть фінансовим інвестиціям в Україну: залучать банки і фінансові корпорації

Серед найбільш привабливих та перспективних напрямків для співпраці польські підприємці називають – будівельну та транспортну галузі України.

Контекст

Агентство відновлення вже має успішні кейси співпраці з Польщею в дорожньому секторі – реалізовуються якраз проєкти з розбудови та модернізації прикордонної інфраструктури у Львівській області.

Польське агентство з інвестицій і торгівлі вже створило базу даних польських компаній, які шукають можливості співпраці з українським бізнесом. У ній розміщені дані щодо понад 2,5 тисячі підприємств та організацій.

Довідково

Польське агентство інвестицій та торгівлі (PAIH) — консультативна установа, яка працює у складі групи Польського фонду розвитку під керівництвом Міністерства розвитку і технологій Польщі. Її головним завданням є підтримка польських компаній у їхній міжнародній діяльності та іноземних компаній, які планують розвивати бізнес у Польщі.

Нагадаємо, ірландська компанія Kingspan Group реалізує великий інвестиційний проєкт в Україні, який буде коштувати понад 280 млн доларів США.

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *