Відшкодування повністю зруйнованого житла: у громадах починають працювати профільні комісії

Відшкодування повністю зруйнованого житла: у громадах починають працювати профільні комісії

КИЇВ. 15 серпня. УНН. Відсьогодні у громадах почали працювати комісії, які будуть розглядати заявки на відшкодування повністю зруйнованого житла. Відомо, що українці вже подали 1400 відповідних заяв, повідомив на засіданні уряду Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, пише УНН

Цитата

“В результаті сьогоднішньої атаки були пошкоджені в тому числі житлові будинки. Люди, чиї домівки постраждали внаслідок атаки, можуть подати заяву на компенсацію за програмою єВідновлення. Допоможемо все відремонтувати та відбудувати”, – сказав Шмигаль

Він зазначив, що вже запущено другий етап програми єВідновлення. На цьому етапі можна отримати компенсацію за цілком зруйноване житло. Також вже було подано 1400 відповідних заяв на відшкодування.

“З сьогоднішнього дня в громадах починають працювати відповідні комісії, які власне розглядають питання щодо компенсації за таке зруйноване житло. Очікуємо, що місцева влада оперативно розглядатиме заяви”, – сказав Шмигаль.

Нагадаємо

Раніше повідомлялось, що в сьогодні, 15 серпня, в Україні починається розгляд заяв на компенсації за зруйноване під час війни житло. У Мінвідновлення пояснили основні функції і завдання комісії.

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *