“Потужний український ОПК — питання років, а не місяців” — Камишін в інтерв’ю Pressing

“Потужний український ОПК — питання років, а не місяців” — Камишін в інтерв’ю Pressing

Джерело: скрін з програми PRESSING

КИЇВ. 24 серпня. УНН. Український ОПК нарощує обсяги виробництва, однак формування потужного вітчизняного оборонно промислового комплексу займе роки. Про це розповів міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін в інтерв’ю каналу Pressing, передає УНН.

Цитата

“Я нещодавно об’їздив 5 заводів в одному місті, і скажу, що на цих заводах середня заробітна плата більша, ніж в регіоні. На деяких — в рази більша. Ми добираємо людей десятками — це хороший показник. Тому я вірю, що ОПК стане локомотивом відновлення економіки, а Україна — арсеналом вільного світу”, — підсумував Камишін.

Деталі

Оборонно промисловий комплекс є перспективною галуззю розвитку української економіки, яка активно зростає, залучає людей і пропонує достойну зарплату.

Камишін запевнив, що нині всі заводи українського ОПК працюють злагоджено і на найвищому рівні. Триває робота з нарощення обсягів виробництва боєприпасів.

За словами Камишіна, його основний пріоритет на посаді — розвиток ракетної програми. Утім, подробицями міністр поки не ділиться, бо на разі “це закриті дані”.

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *