Україна не бойкотуватиме міжнародні змагання, де атлети з росії чи білорусі виступають у нейтральному статусі

Україна не бойкотуватиме міжнародні змагання, де атлети з росії чи білорусі виступають у нейтральному статусі

КИЇВ. 27 липня. УНН. Міністерство молоді та спорту України змінило текст наказу щодо заборони участі українським спортсменам у змаганнях, де присутні атлети з росії чи рілорусі. Наказ опублікований на офіційному сайті Міністерства, пише УНН.

Деталі

Відтепер участь для українців заборонена лише у змаганнях, де виступають росіяни та білоруси під своїми національними прапорами, та/або використовують національну символіку, та/або своїми публічними діями чи заявами висловлюють приналежність до Росії чи Білорусі.

Відповідно, участь українських спортсменів у міжнародних змаганнях, де виступають росіяни чи білоруси у нейтральному статусі – відтепер дозволена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Будь-який нейтральний прапор російських спортсменів заплямований кров’ю: Зеленський звернувся до керівництва МОК

Нагадаємо, у квітні2023 року Мінмолодьспорт заборонило офіційним делегаціям національних збірних брати участь у міжнародних спортивних змаганнях, у яких беруть участь спортсмени з росії чи білорусі. Йшлося про повну заборону на участь у змаганнях, в яких беруть участь російські чи білоруські спортсмени.

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *