Пішла з життя Ольга Кузьменко – мати відомого співака

Померла матір Кузьми Скрябіна

© facebook.com/skryabinofficial Ольга Кузьменко пішла з життя на 76 році життя.

У суботу, 23 вересня, у віці 76 років пішла з життя Ольга Кузьменко, матір відомого українського виконавця Кузьми Скрябіна. Про це повідомили на офіційній сторінці гурту “Скрябін” у Facebook.

«Сьогодні пішла з життя мама Кузьми, Ольга Михайлівна! Ця втрата важка для нас усіх. Ольга Михайлівна була справді чудовою і душевною людиною, з великим серцем. Ми не в змозі змінити обставини, лише просимо Всевишнього дати сил рідним перенести біль втрати, а душу покійної прийняти в Царство Небесне. Хай земля їй буде пухом! Поділяємо біль та горе рідних! Вічна і світла пам’ять! Ми сумуватимемо», – ідеться у повідомленні.

Ольга Кузьменко народилася 23 квітня 1947 року в селі Сіде Самбірського району Львівської області.  Закінчила Самбірську середню № 9 та музичну школи, Дрогобицький інститут музичного мистецтва. Працювала викладачкою гри на фортепіано в музичній школі. Проживала з чоловіком у Брюховичах. У 2012 році Андрій Кузьменко написав пісню «Мам», присвячену матері. 4 лютого 2015 року співак загинув внаслідок ДТП.

В честь свого сина Ольга Кузьменко написала три книги:

Моя дорога птаха. Мамина книжка (2015),
Група «Скрябін» та друзі по сцені (2016),
Колискова для Андрійка (2018).

У 2022 році президент України посмертно присвоїв Андрію Кузьменку звання Героя України, а також у Львові в кінці 2021-го почали облаштовувати громадський простір «Місця щасливих людей» у пам’ять про нього. 

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *