Новим головним тренером збірної України стане Ребров – ЗМІ

Ребров – ЗМІ” />

Сергій Ребров

КИЇВ. 18 травня. УНН. Новим головним тренером збірної України стане Сергій Ребров, повідомив у Twitter спортивний журналіст Фабріціо Романо, передає УНН.

Цитата

“Незабаром новим головним тренером збірної України стане Сергій Ребров – угода підписана”, – написав він.

Деталі

Крім цього, Романо повідомив, що Українська асоціація з футболу провела перемовини з хорватським спеціалістом Славеном Білічем, однак вирішила, що “продовжуватиме роботу” з Ребровим. Він додав, що “скоро” про рішення оголосять офіційно.

Доповнення

Сергій Ребров – український футболіст, що грав на позиції нападника та український футбольний тренер. Більшу частину кар’єри провів у київському “Динамо”, грав за англійські “Тоттенгем” та “Вест Гем”, турецький “Фенербахче”, російський “Рубін”.

Ребров є переможцем трьох чемпіонатів: українського, турецького й російського. З 2014 року по 2017-ий футболіст обіймав посаду головного тренера “Динамо”. 

Нагадаємо

У січні 2023 року Українська асоціація футболу оголосила про припинення співпраці з головним тренером національної команди України Олександром Петраковим

Виконувачем обов’язків головного тренера нацзбірної України призначили експівзахисника національної збірної України, тренера молодіжної збірної України Руслана Ротаня.

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *