Федерація фехтування України закликала до відставки спортивного чиновника відповідального за дискваліфікацію Харлан

Федерація фехтування України закликала до відставки спортивного чиновника відповідального за дискваліфікацію Харлан

Президент Федерації фехтування України Михайло Ілляшев

КИЇВ. 8 серпня. УНН. Президент Федерації фехтування України Михайло Ілляшев на офіційному сайті федерації опублікував лист-звернення до керівника Технічного директорату Чемпіонату Світу з фехтування в Мілані Дітера Ламера, що був відповідальним за дискваліфікацію Ольги Харлан, з вимогою подати у відставку, передає УНН.  

Цитата

“Я не суддя що б визнавати Вас винним, але я маю всі підстави чітко і відверто заявити Вам, що в мене не має до Вас довіри! Я впевнений, що в цьому зі мною буде солідарна вся українська фехтувальна спільнота та багато людей з усього світу! І в цьому Ви не зможете мені дорікнути. Пан Дітер Ламер, я закликаю Вас подати у відставку з усіх керівних органів Міжнародної федерації фехтування!”,- зазначив у своєму зверненні Ілляшев.

Деталі

В опублікованому на сайті Федерації фехтування України зверненні її президент Михайло Ілляшев зауважив, що керівник Технічного директорату Чемпіонату Світу з фехтування в Мілані Дітер Ламер є тією особою, на якій лежить відповідальність за те, що сталося на Чемпіонаті світу з фехтування в Мілані, коли олімпійська чемпіонка Ольга Харлан, протиправно отримала чорну картку та була дискваліфікована.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська фехутвальниця Харлан перемогла росіянку і не потисла їй руку

Президент Федерації фехтування України наголосив, що до цього часу немає жодного офіційного пояснення та повідомлення причин дискваліфікації та навіть офіційного рішення про це.

“Проте в засобах масової інформації вже декілька днів є відео де саме Ви, пан Ламер, розмовляєте прямо посеред спортивного залу по телефону тренера «нейтральної спортсменки» Анни Смірнової під час скандальних подій! І знову жодних пояснень…”, – зауважив Ілляшев

І додав, що Ламер, зізнався, що це було його персональне рішення дати «чорну картку» українській спортсменці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українську фехтувальницю Харлан зняли з участі у поєдинку на ЧС після відмови тиснути руку росіянці 

” І у відповідь на моє прохання надати протокол Технічного директорату, кричали на мене в Технічному директораті, так нічого і не надавши. Так само це саме Ви – пан Ламер, кричали на мене у відповідь на моє питання, чи це Ви відповідали за жеребкування на Чемпіонаті світу, яке в першому ж колі основної сітки звело наших провідних фехтувальників Ольгу Харлан та Дмитра Рейзліна з «нейтральними спортсменами»”, – йдеться в у зверненні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна буде наполягати на скасуванні “чорної картки” для Харлан – президент федерації фехтування України

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *