“Вбивці квіткової повні”: Apple i Paramount незадоволені антрактом для трьохгодинного фільму

© “Вбивці квіткової повні” Мартіна Скорскзе/ Paramount Pictures На такий крок під час показів незвично довгого кіно пішла ціла низка кінотеатрів.

Режисер Мартін Скорсезе не передбачив антракт у свою 206-хвилинну епопею «Вбивці квіткової повні». Але це не завадило деяким кінотеатрам по всьому світу самостійно прокрутити фільм з інтервалами для перерви від шести до 15 хвилин, пише Variety.

Щонайменше дві європейські мережі кінотеатрів і один незалежний театр в Амстердамі продавали квитки на сеанси з вбудованою перервою. 

Представник UCI Cinemas, виставкової мережі з майданчиками в Німеччині, Італії, Португалії та Бразилії, підтвердив, що всі її майже 80 кінотеатрів — за винятком екранів Imax у Порта-ді-Рома, Оріо та Кампі-Бізенціо — включили «шестихвилинний інтервал ближче до середини фільму».

Станом на ранок п’ятниці дві європейські мережі кінотеатрів і один незалежний театр в Амстердамі продавали квитки на сеанси з вбудованою перервою. Представник UCI Cinemas,  мережі, яка діє  в Німеччині, Італії, Португалії та Бразилії, підтвердив, що всі їхні майже 80 кінотеатрів — за винятком залів Imax у Порта-ді-Рома, Оріо та Кампі-Бізенціо — включили «шестихвилинний інтервал  ближче до середини фільму».

Британська мережа театрів Vue та амстердамський кінотеатр під назвою The Movies Haarlemmerdijk також пропонували покази з перервою, згідно з даними на їхніх веб-сайтах.

На території США The Lyric, театр у Форт-Коллінзі, штат Колорадо, показував історичну драму з антрактом до 26 жовтня. Однак вони скасували антракт через проблеми з Paramount, дистриб’ютором фільму, і Apple Original Films, його виробником. За словами особи, знайомої з ситуацією, компанії зв’язувалися з кінотеатрами, які порушили їхній контракт, розділивши фільм і стали вимагати  показів “Вбивць квіткової повні” за призначенням.

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *