Посол США офіційно передала пропозиції Сполучених Штатів щодо реформ в Україні

Посол США офіційно передала пропозиції Сполучених Штатів щодо реформ в Україні

КИЇВ. 28 вересня. УНН. Посол США в Києві Бріджит Брінк офіційно передала українському уряду для обговорення пропозиції США щодо реформ в Україні. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль у четвер, пише УНН.

Цитата

“Пані посол офіційно передала для обговорення пропозиції США щодо реформ в Україні. Ми вірні нашому шляху реформ, які змінюють нашу країну на краще та наближають вступ України до ЄС і НАТО”, – зазначив Шмигаль у Telegram за підсумкаи зустрічі з Бріджит Брінк.

Деталі

З його слів, також під час зустрічі з послом США американській стороні передали “Концепт посилення стійкості демократії в Україні”. “Цей документ розроблений за ініціативи Президента Володимира Зеленського та погоджений, зокрема, з керівниками антикорупційних структур в Україні”, – зазначив Прем’єр.

“Для реалізації цього Концепту плануємо разом з усіма нашими партнерами створити єдиний План реформ для посилення стійкості демократії, який об’єднає в собі всі потреби щодо позитивних перетворень у різних сферах”, – вказав Шмигаль.

“Також із пані Брінк обговорили пряму бюджетну підтримку з боку США, спільну роботу в межах Координаційної платформи донорів, посилення захисту українського неба”, – повідомив очільник уряду.

Нагадаємо

США передали Україні список “пріоритетних реформ” у межах підтримки “зусиль з інтеграції в Європу”.

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *