Німецький уряд покращив гарантії вітчизняному бізнесу для інвестицій в Україну

Німецький уряд покращив гарантії вітчизняному бізнесу для інвестицій в Україну

КИЇВ. 7 серпня. УНН. Федеральне міністерство економіки і енергетики Німеччини повідомило про забезпечення зі своєї сторони ризиків конверсії та передачі для виплат відсотків за позиками, що використовуються німецьким бізнесом для фінансування своїх українських дочірніх компаній, пише УНН з посиланням на Tagesschau.

Деталі

Федеральний уряд покращує умови гарантування німецьких інвестицій в Україні. Зокрема, відтепер покриватиметься не лише збиток майну, аж до повної втрати інвестицій, як повідомляє Федеральне міністерство економіки.

Так звані ризики конверсії та передачі для виплат відсотків за позиками, схожими на акції, тепер також забезпечені. Це довгострокові кредити, які німецькі компанії часто використовують – окрім звичайної участі в капіталі – для фінансування українських дочірніх компаній. Міністр економіки Роберт Хабек пояснив, що чим тісніші економічні зв’язки з Україною, тим швидше країна може бути відновлена.

“Тому навіть під час війни ми хочемо створювати умови та нарощувати потенціал. Водночас це сигнал довіри та солідарності”, – заявив федеральний міністр економіки та енергетики Роберт Хабек.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ryanair представила інвестиційний план для авіагалузі України на 3 млрд дол.: передбачає базування 30 літаків

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *