ІНТЕРПАЙП спростовав інформацію про роботу в РФ після початку повномасштабної війни

ІНТЕРПАЙП спростовав інформацію про роботу в РФ після початку повномасштабної війни

КИЇВ. 18 серпня. УНН. В ІНТЕРПАЙП заявили, що не працюють в РФ після 24 лютого 2022 року та назвали усі звинувачення у цьому на свою адресу брехливими. Про це УНН повідомляє з посиланням на офіційну заяву компанії.

Цитата

“ІНТЕРПАЙП цілком та повністю спростовує ці брехливі звинувачення”, – заявили у компанії у відповідь на інформацію про те, що ІНТЕРПАЙП продовжує роботу в РФ.

У заяві компанії йдеться, що “після початку повномасштабного вторгнення рф в Україну ІНТЕРПАЙП прийняв рішення щодо ліквідації торгової компанії в росії”.

“Персонал торгової компанії було звільнено, лишилися тільки дві особи, які задіяні в ліквідації компанії. Цей процес розпочався негайно, проте він триває в умовах вкрай недружнього юридичного середовища та навмисно гальмується російськими державними установами”, – пояснюють в ІНТЕРПАЙП.

Там також наголосили, що після 24 лютого 2022 року ІНТЕРПАЙП припинив будь-яку бізнес-діяльність в російській федерації та не має відношення до будь-яких рішень та діяльності торгової компанії в рф.

“Нагадаємо, що російська федерація ще у 2018 році запровадила персональні санкції проти керівництва компанії ІНТЕРПАЙП”, – йдеться у заяві.

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *