Атаки ворога зазнали зернові термінали та інфраструктура в двох портах на Одещині – Кубраков

Атаки ворога зазнали зернові термінали та інфраструктура в двох портах на Одещині - Кубраков

Джерело: Facebook-сторінка Олександра Кубракова

КИЇВ. 19 липня. УНН. росія продовжує тероризувати світ навіть після виходу з “зернової угоди”, було атаковано зернові термінали та портова інфраструктура в двох портах в Одеській області, повідомив у середу віце-прем’єр-міністр з відновлення України – міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков, пише УНН.

Цитата

“росія продовжує тероризувати світ навіть після виходу з зернової ініціативи. Атаковані зернові термінали та портова інфраструктура в портах Одеса та Чорноморськ.

Уночі, 19 липня, росія здійснила цілеспрямовану повітряну атаку на зернові термінали в портах. Ушкоджень зазнала зернова інфраструктура міжнародних та українських трейдерів та перевізників Kernel, Viterra, CMA CGM Group. Напередодні вночі були атакована портова інфраструктура, яка задіяна в роботі зернового коридору. В результаті пошкоджено резервуари та причали Одеського порту”, – написав Кубраков у Facebook.

Деталі

Урядовець наголосив, що “атака на зернові термінали – акт агресії проти світу”. “На меті російських терористів – знищення будь-яких шляхів постачання зерна на світові ринки. Держава-терорист воює не тільки з Україною, а з населенням Африки та Азії, для яких це зерно – питання виживання. Зернова та портова інфраструктура мають бути захищені світом. Це гарантія, в першу чергу, для продовольчої безпеки світу”, – підкреслив Кубраков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський провів селекторну нараду щодо нічних атак рф: дав доручення посилити захист портової інфраструктури

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *