Укрпошті запропонували випустити марку з Ольгою Харлан

Укрпошті запропонували випустити марку з Ольгою Харлан

КИЇВ. 27 липня. УНН. Укрпошті запропонували випустити марку із українською фехтувальницею Ольгою Харлан, яка не потиснула руки суперниці із рф і отримала дискваліфікацію. Про це повідомив гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський, передає УНН.

Цитата

“Ось таку марку нам в Укрпошта пропонують випустити. Ми звісно подумаємо, але вже в роботі є щось схоже – тож чекайте на початку серпня. А Ольга Харлан – крута!” – написав Смілянський.

Нагадаємо

Українську фехтувальницю Ольгу Харлан зняли з участі у поєдинку на чемпіонаті світу після відмови тиснути руку росіянці Анні Смірновій, яка виступала як нейтральна спортсменка.

Смірнова протестувала проти дій українки, вимагаючи її дискваліфікації відповідно до пункту 4.6 регламенту FIE – через відмову привітання з боку українки. Однак, згідно із даними лайвтабло чемпіонату світу, Харлан пройшла до наступного раунду. У наступному раунді вона мала зустрітися з представницею Болгарії Йоаною Ілієвою, та болгарку визначили переможницею автоматично.

Федерація фехтування України оскаржить дискваліфікацію Ольги Харлан на чемпіонаті світу після того, як її зняли зі змагань після відмови тиснути руку переможеної росіянки.

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *