У Лондоні зіграли благодійний футбольний матч на підтримку України Game4Ukraine

У Лондоні зіграли благодійний футбольний матч на підтримку України Game4Ukraine

КИЇВ. 6 серпня. УНН. У Лондоні у суботу ввечері, 5 серпня, відбувся благодійний футбольний матч на підтримку України Game4Ukraine. Гра завершилася внічию 2:2, пише Суспільне, передає УНН.

Деталі

Відомо, що гра відбувалася на стадіоні «Стемфорд Брідж». Метою заходу було нагадати світові про вторгнення росії в Україну. Організатори провели збір грошей для відновлення Михайло-Коцюбинського ліцею у Чернігівській області, який потрапив під обстріл росіян.

У поєдинку брали участь синя та жовта команди, капітанами яких були Андрій Шевченко та Олександр Зінченко. У складі обох команд на поле виходили легенди світового та українського футболу, а також відомі актори та музиканти – Тохіб Джимо, Арчі Рено, Ральф Літтл, Філ Данстер, Том Греннан, Джеймс Артур, Челсі Граймс.

Матч між командами у підсумку закінчився внічию 2:2.

Доповнення

Перший тайм між командами закінчився нічиєю 1:1. Рахунок відкрив Марк Нобл, після чого наприкінці першої половини зустрічі його зрівняв Кларенс Зеєдорф, пробивши у дальній верхній кут воріт.

У другому таймі у складі команди Зінченка вийшов ексзахисник “Шахтаря” Даріо Срна, що нині працює у структурі клубу. Він ж відзначився другим голом: хорват замкнув контратаку.

Наприкінці тайму його зрівняв ексфутболіст збірної Франції Вільям Галлас.

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *