Російську тенісистку не пустили до Польщі на змагання

Російську тенісистку не пустили до Польщі на змагання

КИЇВ. 23 липня. УНН. Польські прикордонники не пустили до своєї країни російську тенісистку та колишню другу ракетку світу Віру Звонарьову на змагання. Про це повідомляє Міністерства внутрішніх справ Польщі, пише УНН.

Деталі 

Звонарьова їхала на турнір Poland Open, який відбудеться у неділю 23 липня, проте їй не вдалось перетнути кордон. Спортсменку внесли до списку осіб, перебування яких на території Польщі є небажаним.

МВС зазначає, що тенісистка намагалася в’їхати в Польщу, використовуючи візу, видану Францією, коли летіла з Белграда до Варшави.

Після прильоту з Сербії Звонарьова залишилася в транзитній зоні варшавського аеропорту імені Шопена і після 12:00 за місцевим часом 22 липня вилетіла до Чорногорії, бо польські прикордонники не впустили її з міркувань державної безпеки та охорони громадського порядку.

“Польща послідовно виступає проти режимів путіна і лукашенка, відмовляючи у в’їзді до нашої країни особам, які підтримують дії росії та білорусі”, – йдеться у заяві.

Раніше 

У 2014 році Звонарьова подякувала російському диктатору володимиру путіну в соцмережах за “звернення до всіх народів і публічне пояснення позиції” з приводу окупації російськими загарбниками українського Криму.

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *