Правда та гідність перемагають, коли ми всі боремося як один: Кулеба про скасування дискваліфікації Харлан

Правда та гідність перемагають, коли ми всі боремося як один: Кулеба про скасування дискваліфікації Харлан

Дмитро Кулеба

КИЇВ. 28 липня. УНН. Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба привітав українську фехтувальницю Ольгу Харлан із скасуванням несправедливої дискваліфікації та відновленням її права брати участь у змаганнях, у тому числі на Олімпіаді, передає УНН.

Цитата

“Вітаємо українську зірку фехтування Ольгу Харлан із скасуванням її несправедливої дискваліфікації та відновленням права брати участь у змаганнях, у тому числі на Олімпіаді. Правда та гідність перемагають, коли ми всі відстоюємо їх і боремося як один. А тепер до нових перемог, наш герой!”, – повідомив Кулеба.

Доповнення

Федерація Міжнародного фехтування (FIE) скасувала дискваліфікацію української фехтувальниці Ольги Харлан, яка відмовилася тиснути руку росіянці анні смирновій після поєдинку чемпіонату світу. 

Нагадаємо

Українську фехтувальницю Ольгу Харлан зняли з участі у поєдинку на чемпіонаті світу після відмови тиснути руку росіянці анні смірновій, яка виступала як нейтральна спортсменка.

смірнова протестувала проти дій українки, вимагаючи її дискваліфікації відповідно до пункту 4.6 регламенту FIE – через відмову привітання з боку українки. Однак, згідно із даними лайвтабло чемпіонату світу, Харлан пройшла до наступного раунду. У наступному раунді вона мала зустрітися з представницею Болгарії Йоаною Ілієвою, та болгарку визначили переможницею автоматично.

Федерація фехтування України оскаржила дискваліфікацію Ольги Харлан на чемпіонаті світу.

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *