Подоляк про дискваліфікацію Харлан після відмови тиснути руку росіянці: “FIE, російські гроші не пахнуть кровʼю?”

Подоляк про дискваліфікацію Харлан після відмови тиснути руку росіянці: "FIE, російські гроші не пахнуть кровʼю?"

Михайло Подоляк

КИЇВ. 27 липня. УНН. В Офісі президента України відреагували на дискваліфікацію Міжнародною федерацією фехтування українки Ольги Харлан на Чемпіонаті світу після того, як вона не потиснула руку російській суперниці. Про це повідомляє УНН з посиланням на Twitter радника голови офісу президента Михайла Подоляка.

Цитата

“На фото Анна Смирнова – та сама російська фехтувальниця, якій українка Ольга Харлан відмовилася потиснути руку на чемпіонаті світу після здобуття перемоги в чесному двобої. Як бачимо, вона відкрито захоплюється російською армією, що вбиває українців і знищує наші міста”, – написав Подоляк у Twitter.

Радник голови офісу президента звернувся до Міжнародної федерації фехтування, яка дискваліфікувала представницю України після того, як вона не потиснула руку росіянці.

“FIE, чи варто сприймати це як позицію? Російські гроші кров’ю не пахнуть?”, – написав Подоляк.

Нагадаємо

Українську фехтувальницю Ольгу Харлан зняли з участі у поєдинку на чемпіонаті світу після відмови тиснути руку росіянці, яку перемогла українка.

Федерація фехтування України оскаржить дискваліфікацію Ольги Харлан на чемпіонаті світу після того, як її зняли зі змагань після відмови тиснути руку переможеної росіянки.

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *