Олімпійська призерка Лузан знялася з Кубка України через ракетний удар по Умані. Змагання не відмінили

Кубка України через ракетний удар по Умані. Змагання не відмінили” />

КИЇВ. 28 квітня. УНН. Дворазова призерка Олімпійських ігор-2020 у Токіо Людмила Лузан знялася з Кубка України з веслування на байдарках та каное через ракетний удар по Умані. Спортсменка перебувала неподалік від будинку, в який влучила російська ракета. Самі змагання не відміняють, повідомляє УНН, з посиланням на Суспільне Спорт.

Деталі

Спочатку спортсменка написала відповідний пост в Instagram, утім згодом його видалила. 

Суспільне Спорт звернулося за коментарем щодо проведення стартів до головного тренера збірної України Ігоря Нагаєва. Він, як вказано, підтвердив, що змагання відбудуться у запланований час. Таке рішення, як повідомляється, ухвалив головний суддя Кубка України.

За словами Нагаєва, “Людмила Лузан проживала в 300 метрах від місця влучання ракети, у неї стався нервовий зрив”. “Про своє рішення не виходити на старт вона повідомила тренерському штабу і своєму керівництву в Національній гвардії”, – ідеться у повідомленні.

Доповнення

28 квітня о 4:30 ранку ворог завдав ракетного удару зокрема по Умані. Одна з ракет потрапила у житловий дев’ятиповерховий будинок. У цьому будинку практично знищено перший під’їзд. За попередніми даними, у цьому під’їзді проживали 109 осіб, 46 квартир, з них 27 повністю знищені. Як повідомило МВС, з-під завалів дістали тіла ще 2-ох людей. Станом на зараз 15 загиблих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Дніпрі з-під завалів після російської атаки врятували жінку – ДСНС

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *