Молодіжна збірна України з футболу сьогодні позмагається зі збірною Франції

сьогодні позмагається зі збірною Франції” />

КИЇВ. 2 липня. УНН. Сьогодні, в рамках чвертьфіналу Євро-2023, юнацька збірна України з футболу зіграє проти збірної Франції. Гра на «Клуж-Арені» в місті Клуж-Напока розпочнеться о 22.00 за київським часом, повідомляє UAF, пише УНН.

Деталі

Свій третій матч групової стадії фінального турніру чемпіонату Європи-2023 підопічні Руслана Ротаня провели у вівторок, зігравши внічию 2:2 з Іспанією. Враховуючи попередні перемоги над збірними Хорватії (2:0) та Румунії (1:0), в підсумку українська молодіжна збірна здобула в підсумку сім очок і посіла у своїй групі друге місце, поступившись іспанцям.

Згідно із сіткою, наша команда вийшла на переможця квартету D. Ним стала Франція, яка в третьому турі розбила Швейцарію (4:1) і загалом набрала дев’ять очок.

Додамо

Після вчорашніх матчів, в яких Іспанія перемогла Швейцарію, а Ізраїль переміг Грузію, шанси української команди на отримання кваліфікації на Олімпіаду-2024 стали більш ясними. Однак, навіть якщо вони здобудуть перемогу у своєму наступному матчі і пройдуть у півфінал, це ще не гарантуватиме їм місце на Олімпійських іграх у Парижі.

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *