Ліонель Мессі забив два голи, оформивши дебютний дубль в “Інтер Маямі”, команда виграла 4:0

Ліонель Мессі забив два голи, оформивши дебютний дубль в "Інтер Маямі", команда виграла 4:0

КИЇВ. 26 липня. УНН. Ліонель Мессі двічі забив і один раз віддав передачу у своєму першому матчі за “Інтер Майамі”, який завершився перемогою над “Атлантою Юнайтед” з рахунком 4:0, повідомляє ВВС, пише УНН.

Деталі

36-річний аргентинський футболіст Ліонель Мессі відкрив рахунок вже на дев’ятій хвилині, влучно пробивши по воротах після відскоку м’яча після передачі колишнього партнера по “Барселоні” та новоприбулого гравця Серхіо Бускетса. Він забив два м’ячі протягом перших 22 хвилин, а в другому таймі віддав гольову передачу партнеру по команді Роберту Тейлору. Забивши свій другий гол, Мессі святкував, вказуючи на власника “Інтер Майамі” Девіда Бекхема.

Цитата

“Він може робити з м’ячем все, що завгодно. Він може тримати його в обмеженому просторі, і він приймає правильне рішення в 100% випадків”, – сказав Тейлор.

Доповнення 

Мессі був замінений на 78-й хвилині під бурхливі овації, через що деякі вболівальники залишили 20-тисячний стадіон DRV PNK відразу після цього.

Додамо

Мессі, семиразовий володар “Золотого м’яча”, вперше тренувався з партнерами по команді лише минулого тижня після того, як перейшов до клубу вищої ліги після завершення контракту з “Парі Сен-Жермен”.

Переможець чемпіонату світу 2022 року забив 32 голи у 75 матчах за два роки у складі французької команди, і відхилив вигідні пропозиції з інших країн, щоб грати в США.

Завдяки розгромній перемозі, “Інтер Маямі” вийшов у плей-офф Кубка Ліги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 28 липня стартує Чемпіонат України з футболу в сезоні 2023/24

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *