Капітан збірної Англії Гаррі Кейн перейшов до мюнхенської Баварії за 115 млн євро

Капітан збірної Англії Гаррі Кейн перейшов до мюнхенської Баварії за 115 млн євро

Гаррі Кейн

Київ. 12 серпня. УНН. Капітана збірної Англії з футболу та нападника лондонського футбольного клубу “Тоттенгем Готспур” 30-річного Гаррі Кейна за 115 мільйонів євро придбав німецький грант мюнхенська “Баварія”, повідомляє офіційний сайт німецького клубу, пише УНН.

Цитата

“Гаррі Кейн гратиме за “Баварію” під номером 9 на футболці. Таким чином, новачок з Англії приєднається до численних легендарних нападників німецького чемпіона-рекордсмена. Серед інших, цей номер носили Герд Мюллер, Дітер Хенесс, Джованні Ельбер, Лука Тоні та зовсім нещодавно Роберт Левандовскі”, – йдеться в офіційній заяві ФК “Баварія”.

Деталі

Новий контракт Кейна розрахований до 2027 року. Відповідно до умов, зарплатня зіркового футболіста становитиме 25 млн євро на рік.

Як відомо, Кейн провів у структурі “Тоттенгема” 20 років свого життя, починаючи з 11-річного віку. За свою кар’єру Кейн вже зіграв у 492 матчах, забив 292 гол, віддав 78 гольові передачі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чверть мільярда євро: мати капітана збірної Франції Мбаппе повідомила про трансферну вартість футбольної зірки

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *