Чверть мільярда євро: мати капітана збірної Франції Мбаппе повідомила про трансферну вартість футбольної зірки

Чверть мільярда євро: мати капітана збірної Франції Мбаппе повідомила про трансферну вартість футбольної зірки

Кіліан Мбаппе

КИЇВ. 30 липня. УНН. Для того, щоб капітан збірної Франції Кіліан Мбаппе перейшов з французького клубу “Парі Сен-Жермен” в іспанській “Реал”, мадридцям доведеться заплатити 250 мльйонів євро. Саме таку суму оголосила мати футболіста Файза Ламарі мадридським босам, передає “Marca”, пише УНН.

Деталі

Кіліан Мбаппе, який є одним з найдорожчих футболістів сучасності, опинився в епіцентрі скандалу, пов’язаною зі зміною клубу.
За даними ЗМІ, гравець, який має ще рік відіграти за французький клуб “ПСЖ”, таємно домовився з мадридським “Реалом” про власний перехід. Причому, перехід має відбутися через рік, що дозволить Мбаппе перейти у статусі вільного агента, тобто безкоштовно.

Водночас паризький клуб намагається встигнути продати гравця будь-коли, аби заробити хоча б якісь кошти на трансфері.

При цьому, представники клубів “ПСЖ” і “Реал” не комунікують напряму, користуючись послугами представників, до числа яких входить і мати футболіста Файза Ламарі. Саме вона повідомила представникам іспанців, що французький клуб готовий відпустити футболіста вже зараз за чверть мільярда євро.

Раніше за гравця намагався боротися ще й арабський “Аль-Хілаль”. Але клуб відмовився від спроб отримати французького футболіста після того, як, запропонувавши 300 млн євро трансферної вартості та 700 млн євро в год зарплатні гравцю, Мбаппе відмовився навіть розглядати таку пропозицію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: FAVBET стал новым титульным спонсором “Шахтера”

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *