Тарабарова Я і Ти – співачка разом з ЮНІСЕФ представила пісню для підтримки дошкільнят – відео

ЮНІСЕФ та Тарабарова представили пісню для підтримки дошкільнят під час повітряних тривог

Пісня покликана заспокоїти дітей під час тривог © depositphotos / triocean2011 Пісня «Я і ти» створена для підтримки дітей віком 2-6 років.

Представництво Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні разом зі співачкою Світланою Тарабаровою та психологинею Світланою Ройз представили пісню «Я і ти», спрямовану на підтримку дітлахів віком від 2 до 6 років, повідомляє «Укрінформ».

Там зазначили, що пісня допомагає дітям опанувати емоції під час повітряних тривог. Вона допомагає зняти напругу, заспокоїтися, а також підходить замість руханки, яку вихователі та батьки можуть робити з дітьми в садочку, вдома, в укритті або будь-якому іншому місці.

Пісня є частиною спецпроєкту «Гратися і не боятися» за підтримки Міністерства освіти і науки України в межах Всеукраїнської програми ментального здоровʼя «Ти як?».

«Щоб швидко повернути дитині стан спокою, важливо дати їй відчуття кордонів тіла, можливість зняти напруження м’язів, врегулювати дихання, скерувати активність дитини. В цьому допоможе наша руханка. Можливість рухатись повертає відчуття контролю та підвищує рівень дофаміну, який впливає на наше відчуття задоволення, додає оптимізму і покращує концентрацію уваги», — зазначила Ройз.

Пісню можна послухати та завантажити на всіх платформах.

Нагадаємо, станом на вечір 14 грудня по всій Україні тричі оголошували повітряну тривогу через зліт на території РФ  винищувачів МіГ-31, потенційних носіїв аеробалістичних ракет “Кинджал”. У Києві та Хмельницькій області лунали вибухи.

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *