Ситуація в районі Вугледару 24 вересня критична — експерти розповіли подробиці, відео і карта — новини Україна

Ситуація навколо Вугледару, який намагаються оточити росіяни, критична і продовжує ускладнюватися — аналітики

© Скріншот ZN.UA Проте українські військові, в тому числі “чорні запорожці”, продовжують мужньо виконувати свої завдання на цьому напрямку. 

Російські окупанти рівняють з землею Вугледар у Донецькій області за допомогою артилерії та КАБів, намагаючись оточити його. Аналітики DeepState показали на своєму Tg-каналі відео ударів росіян по місту, розповівши, що ситуація навколо нього критична та продовжує ускладнюватися.

Тримати до останнього — означає ставити руїни вище за ціну наших військових, що є неприпустимим, — наголошують аналітики. — Про сьогоднішні наслідки потрібно було думати раніше, а тепер вже запізно”. 

Та там додають, що бійці 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців, попри складнощі, мужньо продовжують виконувати свою роботу на цьому напрямку. 

Аналітики показали відео з Вугледару, наголосивши, що його потрібно ввімкнути українським партнерам. За їх словами, поки ведуться політичні дискусії про обмеження і дозволи, росіяни знищують цілі міста і села авіаційними бомбами з літаків, які повинні були б ліквідовувати захисники, але не мають чим.  

Нагадаємо, наступальна операція росіян в напрямку міста Вугледар у Донецькій області триває вже багато місяців, проте через низьку медійність цієї ділянки інформації про ситуацію там донедавна було дуже мало. По цій же причині бійців там гірше оснащували, вони відчували ще більший брак боєприпасів, про що самі ж розповідали іноземним ЗМІ ще у березні. Вони також пояснили, що Вугледар важливий для окупантів, адже він є панівною висотою. 

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *