На Донеччині загинув колишній радник Валерія Залужного

На Донеччині від ракетного удару загинув ексрадник Залужного Олександр Никитюк

Добропілля. Фото ілюстративне © ДСНС України Соратник Залужного загинув від ракетного удару, нанесеного Росією 

На Донеччині, неподалік від міста Добропілля, внаслідок ракетного удару загинув Олександр Никитюк – ексрадник колишнього головкома ЗСУ, нині Надзвичайного і Повноважного Посла України у Великій Британії Валерія Залужного.

Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці Валерій Залужний.

Про загибель громадянина свого міста повідомила і Володимирська міська рада на Волині.

“Олександр Євгенович був знаною у нашому місті людиною, адже свою кар’єру у правоохоронних органах розпочав саме із Володимирського відділу внутрішніх справ ще у 1991 році.

Працював на різних посадах у карному розшуці, а з березня 2005 року призначений начальником відділу міліції у Володимирі, який очолював протягом шести років. Далі працював на посаді заступника начальника УМВС України у Волинській області, після чого став заступником начальника міліції Херсонської області. Після повномасштабного вторгнення був радником колишнього головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, служив на керівній посаді у Військовій службі правопорядку.

У Олександра Никитюка залишилась дружина та двоє синів. Щирі співчуття рідним та близьким загиблого. Вічна пам’ять та шана Герою!” – написали земляки Никитюка.

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *