План перемоги України вже повністю готовий – Зеленський

Зеленський заявив, що Україна повністю підготувала план перемоги

© https://www.president.gov.ua/ На переконання Зеленського, зараз немає та не може бути жодної альтернативи миру, заморожування війни чи “будь-яких інших маніпуляцій”.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна повністю підготувала план перемоги. Про це президент повідомив у своєму вечірньому зверненні.

“І сьогодні вже можна сказати, що вже повністю підготовлений наш План перемоги – усі пункти, усі ключові акценти, визначені необхідні додатки з деталями до Плану. Все опрацьовано”, – сказав Зеленський. За глави держави словами, зараз найголовніше – рішучість його реалізувати.

На переконання Зеленського, зараз немає та не може бути жодної альтернативи миру, заморожування війни чи “будь-яких інших маніпуляцій”. Він вважає, що такі дії просто перенесуть російську агресію на інший етап. 

“Нам потрібна надійна й тривала безпека для України, а отже – усієї Європи”, – констатував Зеленський.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський вперше розповів про свій план перемоги ще влітку. На початку вересня Зеленський повідомив, що план готовий на 90%. І хоча очікується, що глава держави представить його в кулуарах засідання Генасамблеї ООН у Нью-Йорку 25 вересня, у США заявили, що вже бачили документ, додаючи, що він містить “стратегію та план, які можуть спрацювати”. 

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *